Yara

Over Yara

Hallo, ik ben Yara uit Hantum (friesland) en op zoek naar een leuke man die samen met mij romantische dingen zou willen doen. Ik ben erg romantisch aangelegd en niet het type wat aan vluggertjes doet. Ik neem graag de tijd om met iemand bezig te zijn.
Mijn specialiteit zeg ik met trots is Deepthroaten hihi ja dat is wat ik graag doe en wat ik graag geef. Standje 69 zou ongetwijfeld heerlijk zijn maar zeg nou eerlijk, is het niet veel lekkerder om te genieten in je uppie zonder dat je er wat voor terug moet doen en dus afgeleid bent terwijl je verwend wordt? Plus dat ik zelf niet echt geniet van orale seks. Als jij dat denkt te kunnen veranderen biedt ik mij vrijwillig aan hihi. Maar ik ben een echte gever en zoek een man die heerlijk wil genieten van mijn kunsten als ik hem diep in mijn mondje neem.
Mag ik jou likken?



Leeftijd: 26     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Friesland



 

Direct een berichtje sturen naar Yara ?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact